Tån höll

bokskogiregnVaknade klockan fyra och gick och spelade lite dataspel. Klockan nio kände jag att det var läge att testa om tån jag skadade förra fredagen hade läkt. Var lite feg och tog Inov8 F-lite 232 idag för att skydda tårna mot mindre isparkningar. Skippade cykeln och joggade bort till bokskogen. Det var soligt och rätt varmt idag och så var jag hungrig så jag tog både vätska och ett päron med mig.

Satte av i 5:30-fart i det vackra vädret knaprande på mitt päron. Först tyckte jag det gick fint att äta, men så fort pulsen stigit lite blev det flåsigt och knepigt att tugga. Efter drygt en kilometer hade jag fått i mig päronet. Att springa och äta är en konst jag behöver öva mer på.

Kände inget obehag av tån när jag kom till bokskogen och stack in på stigarna. Till min förvåning var de väldigt översvämmade och geggiga. Det måste verkligen regnat här i veckan när jag var i väg och jobbade på annan ort. Längre bort i bokskogen där det är lite högre var det torrt. Där stannade jag och sprang lite kors och tvärs några ”rundor” varav en gick upp och ned för kala höjden.

Tog samma väg tillbaka i samma 5:30-fart. Efter 12 kilometer och med några hundra meter kvar hem tyckte jag benen var lite sega och testade om det var inbillning eller inte. Det var mer mentalt än fysiskt för det fanns kapacitet kvar för att krypa under fyraminutersvallen.

Tån höll och jag drog inte på mig några nya skador så idag får jag väl vara nöjd och glad.

Annonser

2 kommentarer

  1. ibearman · · Svara

    Skönt att höra att du klarade dig från nya skador.

    1. Tack, det räcker liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: