Tog tag i skiten

Jag verkligen hatar att starta om träningen efter ett par veckors uppehåll. Det känns ok när man drar iväg, men ganska omgående märker jag hur energin forsar ur kroppen. För ett par veckor sen åkte jag på en förkylning och förra helgens test slutade i en abrupt hostattack.

Sen dess har det stormat och inte varit länge att ge mig ut. Idag blåste inte riktigt storm, men rejält ändå och småregnade. Sällan känt sån olust inför min söndagsrunda, men det var tvunget att komma igång igen så jag tvingade mig ut.

Det fanns tydliga spår efter stormarna utmed rundan så det blev ett par fotostopp. Upptäckte också till min förvåning att det dykt upp en ny länga baracker utmed min runda sen sist. Var det verkligen så längesen jag sprang här eller kan man banka upp sånt här på en månad?FullSizeRender_2

Inklusive stoppen så tog jag mig runt fyra km på drygt 21 minuter. Helt ok normal tid. Det är dock inte normalt att få lite ont i vänster lunga och känna att det är läge att bryta efter en sådan runda.

Nåja, jag tog iaf tag i skiten och började om igen. Nu är frågan om jag klarar av att få till en runda i veckan före helgen. 4 km per vecka räcker inte ens som underhåll.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: