Omstart, omstart och förbannad omstart!

Det var 10 dagar sen jag sprang sist. Då gick det rätt ok. Vad händer när det går bra? Man blir förkyld förståss. Det kunde dock varit värre för den här veckan har hela familjen utom jag haft kräksjukan. I och för sig ingen picnic att springa och torka kräk och bajs i huset och tvätta och laga mat konstant en hel vecka, men ändå bättre än att vara sjuk. Idag är familjen tillräckligt på fötterna för att jag skulle ge mig ut och springa. Ärligt talat hade jag nog inte gett mig ut om inte en gammal klasskamrat skulle komma ner på besök på söndag. Eftersom han inte vill riska att bli sjuk bestämde vi att ses ute. Mitt förslag var att gå, men han ville springa. Så jag var tvungen att ge mig ut och testa vad jag skulle kunna orka med.

Sprang sex kilometer på 33:30 minuter med snittpuls 160bpm och kände mig helt tjock, tung och trött. Så jag kommer inte att springa och möta honom på söndag. Det blir till att ta cykeln ner till mötesplatsen och springa därifrån. Å vad jag hatar alla dessa omstarter i träningen nuförtiden.

 

Annonser

2 kommentarer

  1. Fredrik · · Svara

    Jag tror kroppen är trött pga kampen som ditt immunförsvar för mot bakterierna och virusarna. Så även om du inte blivit sjuk så är du ändå sas nästan sjuk. Så tror jag det funkar. Lycka till! Fredrik

    1. Jo, så är det nog. Vi får väl se om en vecka om svackan är kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: