Hur tar man sig upp från botten?

Nu är det faktiskt 12 dagar sen sist jag var frisk och kunde springa. Någon form av magsjuka slog till den 5 maj som jag inte har kunnat skaka av mig helt än och just nu sitter jag ock sköter om treåringen som har feber och är slö. Kommer troligen att göra ett försök att jogga lite när frun kommer hem ikväll för att se om jag kan röra mig igen utan att magen vänds in och ut. Jag var lite på väg upp mot acceptabel motionsform igen annars. Nu åker jag nog ner mot bottenform igen tyvärr.

Har precis haft en liten bloggkonversation med Maramackan som konstaterat att många ger sig in i överambitiösa projekt med siktet på världstoppen utan rimliga förutsättningar. Min tes är att många stollerier inspireras av alla bloggare från superlöpare som får allt att verka så lätt. Maramackan efterlyste fler ärliga bloggar som också berättar om bakslag så att folk kan lära sig av andras misstag. Min blogg är som återkommande läsare säkert vet full av bakslag. En del är misstag, men en del känns bara otursamma. Så jag vet inte om det går att lära sig så mycket av mina misstag, men allt finns här för den som vill forska i det.

Så hur tar man sig upp från botten igen då? Man håller sig frisk så man kan träna kontinuerligt. Men hur fan man håller sig frisk har jag ingen aning om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: