Överraskande lätt

Hade ett par nollveckor. Combacken i helgen var ok, magen har inte varit i form riktigt någon dag. Det började på konferensen för flera veckor sedan. Och jag hatar att springa när magen inte känns hundra så jag har stått över flera pass. I förrgår blev det en kort tokrunda av misstag som jag faktiskt inte ens loggade. Jag funderade på att springa, men så var magen orolig och jag ändrade mig till en Pokemonpromenad. På vägen hem kom min son cyklande efter fotbollen och då gick jag jämnsides. Gradvis cyklade han och kans kompis fortare och efter ett tag sprang jag på max i jeans. Så det blev två slumpkilometer under 9 minuter. Sista gick på 3:40. Snabbaste tiden i jeans definitivt.

Så vad blev det idag? Löparklockan var inte laddad, så det blev en slumprunda med iPhone och Pokemon. De har uppdaterat den så idag klagade den inte på att jag var snabb som en bil, men GPSen i Pokemon loggar fan så dåligt. Runmeter fick ihop 6,3 km och Pokemon Go lyckades bara kläcka ett 2 km ägg. Det dök bara upp skräp så jag stannade inte mer än en gång för att försöka fånga nåt. Därför lyckade jag hålla mitt vanliga dryga 5 km tempo.

Efter  km träffade jag på två fiskevänner vid sjön och tog en kort paus och pratade med dem. En av dem cyklade sen åt samma håll så jag sprang vid sidan och pratade. Flera gånger förbyllades jag över att han kunde cykla så vingelfritt i så låg fart att jag kunde prata obehindrat. När jag kom hem konstaterade jag att det märkliga inte var hans cykelfart utan att jag i mestadels fart runt 4:30 kunnat springa vid sidan och prata obehindrat i två kilometer. Gåtfullt lätt. Det här passet glider in som ett av mina få lätta. Något som däremot aldrig var riktigt lätt var vänstervaden som kändes stel under hela passet. På slutet kände jag också lite av krampen under vänster hålfot.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: