Två överraskningar idag

Den här veckan har varit fylld av ovanliga aktiviteter. Svärfars begravning och häckplantering hemma. Så springa har inte varit aktuellt trots fint väder. Men idag blev det en helgrunda. Satte iväg utan större ambitioner. Efter en dryg kilometer som kändes ok fick jag göra ett stopp för att prata lite med Kjell som höll på att avsluta en fisketur. Startade om med siktet mot bokskogen. Skulle jag ta en fyra idag, eller kanske sex km nu när jag hade gjort ett litet stopp? Bara att springa på och se.

När jag kom in i bokskogen kände jag mig rätt pigg och när jag såg skyltarna om fjärrvärmearbete i skogen blev jag nyfiken på att se om jag kunde komma förbi tunneln. Så jag fortsatte hela vägen bort dit. Kändes bra och när jag konstaterade att jag faktiskt kunde komma under bron till andra sidan av bokskogen fortsatte jag att springa mitt lilla varv runt Kalahöjden. Det kände förvånansvärt bra. Höll mig runt 6 min/km och det kändes inte så tungt. Efter halva Kalahöjdenslingan så började jag få lite ont i höger knä.

Fortsatte springa hemåt med lite ont i knät. Provade längre steg och snabbare tempo, men knän gjorde inte midnre ont. Efter drygt sex kilometers löpning slutade jag och avslutade med att gå hem. Då släppte knäsmärtan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: