Mörkt och tungt, men ok

Som vanligt har det varit svårt att kombinera familjesysslorna med löpning i veckan så det blev att rivstarta helgen med en fredagsrunda. Frågade slentrianmässigt 14-åringen om han ville följa med. Det väntade nejet blev ett ”ok, vänta lite ska spela klart”. Trodde knappt att det skulle bli av, men efter en dryg timme kom han ut och skulle följa med. På den timmen hade det hunnit bli mörkt.

Vi sprang tillsammans en kilometer på den bredare delen av grusvägen vid sjön, sen var han trött och vände tillbaka. Jag fortsatte vidare en bit och svängde sen upp på de upplysta cykelvägarna tillbaka. Det var länge sen jag sprang just den här rundan, men jag mindes mycket väl att det var ett par rejäla backar. Utnyttjade nedförsbackarna till att ösa på för att kunna ta det lugnare i uppförsbackarna. Som snabbast sprang jag korta bitar i fyrakilometerstempo. Som snitt gick rundan på 5.30. Det var en rejält jobbig fyra igen, men några korta stunder kände jag mig lite piggare idag så det går nog på rätt håll igen. Det kan behövas för kyla och mörker är inte mina favoriter.

Var hos naprapaten igår för att få reda på vad som gått snett med axeln när jag spelade tennis för ett par veckor sedan. Efter en timmens behandling konstaterade hon att axeln var i fel position och jag hade tappade mycket kraft på ett håll. Så nu ska jag göra änglavingar i ett par veckor och tennis får jag inte spela, men springa är ok. Så ur den aspekten är ingen skada skedd. Positivt idag var också att jag inte märkte av några känningar alls och givetvis att det är kul när sonen rör lite på sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: