Minusgrader och plushumör

Har haft ett par dagar då magen inte varit i balans, men det här morgonen kändes allt fint. Det klara soliga vädret lyfte inspirationen en nivå till och jag blev faktiskt lite upprymd av att se att termometern visade ett par minusgrader. Svårförklarligt, men det kändes så rätt idag. Så jag drog på mig hela stassen med, mysbyxor, jacka, mössa och vantar för springrundan.

Var väldigt sugen på att se bokskogen idag så jag gav mig av i den riktningen med glatt humör. Första kilometern kändes lätt och bra så tankarna vandrade iväg kring vilka stigar jag skulle springa på. När jag väl kom fram till bokskogen visade det sig dock inte vara så lätt att följa några stigar för det låg ett flera centimeter tjockt täcke med löv nu. Stigarna var dolda så jag fick gå på minnet. Den första delen gick bra för där är det ändå ganska tydligt var stigarna går. Den enda överraskningen där var att jag mötte Marafia och en annan tjej på stigen. Hon springer säkert en del, men jag har knappt sett henne sen före jag blev sjuk. Efter det mötet stelnade vaderna till på mig och jag beslutade mig för att inte fortsätta mycket mer och vände hem.

Vägen tillbaka blev lite slitsamt med stela vader, men jag höll rätt jämnt tempo ändå. Blev inte någon riktig långrunda, men nästan sju kilometer är bra för mig med dagens mått och snittfart 5.30 per kilometer är också helt ok. Avslutade runda med att swisha in 35 spänn till cancerfonden som tack.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: