Bättre runda i nya kläder

Köpte nya tights tidigare i veckan och idag fick jag två par nya tåstrumpor i farsdagspresent. Passade mycket bra eftersom jag skjutit upp veckans andra löprunda så långt att jag bara var tvungen att ge mig ut idag. Nya prylar ger ju lite nyfikenhet så glatt iväg vid lunchtid.

Kände mig pigg när jag drog iväg och det visade sig i loggen för den första kilometern gick på 5:09. Andra gick på 5:17 och tredje på 5:13. Någonstans under den tredje kilometern började jag känna av lite stelhet i vaderna, men inte riktigt på samma sätt som förra gången. Skulle det krypa på och tvinga mig till att gå idag med?

Stelheten blev värre allt eftersom jag sprang, men jag fick inte samma kramp i hålfötterna idag så jag härdade ut och lyckades hålla ihop dagens sex kilometer på snittet 5:16. En bättre runda än på länge, skönt med en positiv signal.

Hur var kläderna då? Tja, fem plusgrader och ganska vindstilla var ju ingen riktig utmaning för mina 2xu windstopper, men de satt som väntat. När man väl fått dem på sig gillar jag dem skarpt, men det är lite jobb att komma i hellånga kompressionstights. Tåsockarna funkade också som väntat.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: