Nu har jag gjort mina första offentliga steg mot cancer

Jag bestämde nyligen för att bidra i kampen mot cancer. Vad kan jag göra? Två saker. Fortsätta samla in pengar till cancerfonden och visa att jag gör det. Kanske ger det ingen effekt alls, men om jag kan få någon alls mer att lägga en slant till insamlingen är det värt det. IMG_6385För att synas beställde jag mina egna specialdesignade kläder att springa i för en dryg vecka sedan. Det har varit en nervös väntan för det finns ingen returrätt på specialkläder med eget custom tryck på. Så det var bara att ta mått och hoppas på det bästa. Idag kom paketet och lättnade var stor när jag konstaterade att kläderna passade.

Jag har ingen bra ”studio” att fotografera unboxingen och visa upp kläderna på, men jag är supernöjd med trycket. Jag får ordna med foto av kläderna längre fram. Tills dess får Växjöborna se dem när jag är ute och springer (tro mig ni kommer att veta att det är jag). Jag gjorde nyss en kort premiärtur i elljusspåret för att testa jackan. Jackan är av softshell och var riktigt varm i det nollgradiga vädret. Lite väl varm faktiskt så nu får det gärna bli snö och minus  för min del.

Det var inte många ute i kolmörkret så premiären gick nog obemärkt förbi bortsett från för en man. Den äldre man som gick i mörkret med sin mops. Han gick på ena sidan och hunden var på den andra sidan av vägen så jag ropade och frågade om det fanns något koppel över vägen. Han svarade ingenting så jag tog ingen chans och sprang ut jämte vägen och passerade honom i dikeskanten.

Dagens runda blev drygt 3,7 km. Jag hoppas att det är tillfälligt strul för jag kan inte koppla upp min TomTomklocka mot nätet just nu, men på klockan kan jag ändå se att jag höll 5:37 min/km i snitt. Så det var en helt normal runda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: